Permanent Make-up Utbildning (test)

Permanent Make-up Utbildning

Permanent make-up bygger på att att addera färgpigment i huden. Resultatet är långvarigt och vi föredrar att inte kalla det för smink. Varje ansikte har en svag punkt. Det kan handla om ojämna ögonbryn, ojämnt dimensionerade ögon eller läppar med förvrängd kontur. Det är här som permanent make up/micro-pigmentation erbjuder den mest naturliga lösningen med absolut enastående resultat.

Vår utbildning lär dig allt du behöver kunna för att genomföra egna behandlingar med permanent make-up. Vår utrustning är godkänd av medicintekniska i Sverige och säljs till landstinget med flera. Klinikerna vi använder är välrenommerade och all utrustning är CE-märkt och ISO-certifierad. Färgerna vi använder är godkända av medicintekniska i Sverige för micropigmentering vid kosmetiskt och medicinskt bruk. Kursledaren Suzanna Adamsdotter har 34 år i branschen med en gedigen erfarenhet inom micropigmentering. Hon är bland annat flerfaldig svensk mästarinna i estetisk make-up samt silvermedaljör på Internationell nivå.

Om du väljer vår utbildning kan du känna dig säker med att du gjort ett bra val. Vi har koll på att exakt allting går rätt till och samtidigt går vi i god för att utrustning och kursledare håller högsta möjliga kvalitet. Kursens populäritet samt vårt samarbete med Landstinget inger trygghet i att vår utbildning är den starkaste på marknaden.

 

Pris: 22 500:- (ex moms)
*Vi erbjuder finansiering via Medical Finance

Anmäl intresse i formuläret

 

För er som redan är igång med Permanent Make-up

För er som redan är igång med permant make-up och micropigmentering erbjuder vi dessutom utrustning, färger och nålar till förmånliga priser. Kontakta oss för mer information kring detta!

Utbildning med Beautyprofession

Våra kurser vänder sig till dig som vill arbeta med välrenommerade produkter från globala och världskända läkemedelsföretag med över 30 år i branschen. Vi har i vår tur arbetat med medicinsk hudvård sedan 1983 och var med redan när den första fillern för skönhetsbranschen lanserades. Alla våra fillers är ISO-certifierade, CE-märkta och tillhör premium-segmentet på marknaden.

Våra eftertraktade certifikat utfärdas av läkemedelsföretaget vars filler du vill representera, samt undertecknas av våra ansvariga och godkända utbildare. Certifikatet efter genomförd kurs blir sedan din nyckel ut i en värld där effektiva och långvariga fillers efterfrågas mer för varje dag som går. Låt oss hjälpa dig nå dit!

Våra utbildningar är anpassade och framtagna för dig som:

  • vill arbeta med välrenommerade fillers tillverkade av världskända läkemedelsföretag med över 30 år i branschen.
  • vill ligga före dina kollegor med det senaste inom medicin eller kosmetika
  • vill öka dina inkomster
  • vill ha ett komplement på din klinik
  • vill lära dig något nytt och vill öka lönsamheten
  • söker en behandling och produkter utöver det vanliga
  • söker ett yrke för framtiden
  • söker en kompetent samarbetspartner

Anmäl ditt intresse

Observera att fält markerade med en stjärna * är obligatoriska.Denna kurs vänder sig till dig som är legitimerad läkare, tandläkare, sjuksköterska eller tandhygienist.
Jag förstår

Denna kurs vänder sig till dig som är legitimerad läkare, tandläkare, sjuksköterska eller tandhygienist.
Jag förstår

Denna kurs vänder sig till dig som är legitimerad läkare, tandläkare, sjuksköterska eller tandhygienist.
Jag förstår

Denna kurs vänder sig till dig som är legitimerad läkare, tandläkare, sjuksköterska eller tandhygienist.
Jag förstår

Denna kurs vänder sig till dig som är legitimerad läkare, tandläkare, sjuksköterska eller tandhygienist.
Jag förstår

Du skall vara legitimerad läkare eller tandläkare. Är du leg. sjuksköterska krävs ett skriftligt intyg från den läkare som är medicinskt ansvarig på din klinik.
Jag förstår


Permanent Make-up utbildning

Utbildningen avser bryn med olika nålar, Shading och Hair by Hair, Eyeliner, Ögonskugga, Läpplinjer (lipliner) shading, Färgsättning av hela läppar, Ärr, Vitilago, Brännskador samt vårtgårdar areola rekonstruktioner.

Adress:
Beautyprofession Sweden AB
Tegnérgatan 9
111 40 Stockholm

NÄR
2-3 juni 2018
27-28 oktober 2018

OBS
Kräven ingen medicinsk legitimation

PRIS
22 500:- (ex moms)