DERMAHA 4D HIFU Ultra – senaste teknologin inom ultraljudsbehandling

DERMAHA 4D HIFU

Utrusta din klinik eller salong med den senaste teknologin inom ultraljudsbehandling. Med Dermaha 4D HIFU Ultra maskin får du fem behandlingsmöjligheter i en enda maskin! Vi har dessutom marknadens bästa pris på denna maskin inkluderat utbildning, så tveka inte att ta del av erbjudandet!

Kom igång snabbt med en liten investering

Tack vare den nya teknologin är det nu lätt att komma igång med att erbjuda flera olika behandlingar som alla är mycket efterfrågade på marknaden. Med en otroligt låg investeringskostnad och kort läroperiod har det aldrig förut varit så lätt att kunna erbjuda fler tjänster inom professionella skönhetsbehandlingar. Allt detta är möjligt tack vare den nya teknologin som Dermaha 4D HIFU Ultra erbjuder.

Detta får du med nya Dermaha 4D HIFU Ultra

 • Radarformning 
4D med multirad
 • Liposonic
 • Vaginalfasthet
 • 
Detektering

HIFU – ett riktigt lyft utan kirurgi för både ansikte och kropp

Sedan 2012 har HIFU snabbt ökat i popularitet världen över, som en avancerad icke-invasiv, estetisk behandling. Behandlingen fungera för lyft av hud i ansikte, på hals och kropp. HIFU-behandlingen är en av de mest populära och mest välutvecklade metoder som finns i nuläget.

Hög-intensivt fokuserat ultraljud (HIFU) är ett icke-kirurgiskt lyft som stramar åt slapp hud i ansikte och kropp eller som reducerar fett. Behandlingen passar alla hudtyper, både för både män och kvinnor. HIFU avger ett fokuserat ultraljud till huden och underliggande vävnader. Det stimulerar kroppens egen kollagen- och elastinproduktion som i sin tur leder till produktion av nya, starkare fibrer.

Det revolutionerande med Dermaha 4D HIFU Ultra tekniken

Dermaha 4D HIFU Ultra är den mest avancerade icke-invasiva högenergifokuserade ultraljudstekniken som finns. Den penetrerar djupt och genererar närmare 10 000 kondenseringspunkter, och verkar exakt på hudens djupare hudlager (SMAS-lagret) och fettlagret för att generera värmeenergi som bryter ned och löser upp fettceller, stimulerar bindvävslagret för att omedelbart krympa och nyskapa mycket nytt kollagen, vilket bygger upp ett nätverk av nytt kollagenfiber och förbättrar hudens elasticitet från bottenlagret.

Passar dig som vill expandera din verksamhet

Kanske har du en klinik eller en skönhetssalong idag och nu vill du kunna erbjuda dina kunder mer och något nytt? Då är detta perfekt för dig!

 Du behöver inte vara exempelvis legitimerad sjuksköterska, hudterapeut eller läkare. Men däremot bör du naturligtvis ha kunskaper och intresse kring skönhet, olika behandlingar och det är ju ett plus att du känner till branschen. Du ska ha kunskaper för att kunna ge kvalificerade råd till kunder och ha förmågan och viljan att driva en salong eller klinik.

Dermaha 4D ULTRA HIFU maskin demonstrationDermaha 4D ULTRA HIFU maskin
Dermaha 4D ULTRA HIFU maskin demonstration gladDermaha 4D ULTRA HIFU maskin demonstration med Dermaha logga

Behandla detta med nya Dermaha 4D HIFU Ultra

4D multirads- och radarformning

4D multirads- och radarformning är ett mer verksamt och mer kvalitativt anti-aging-system, som numera kan ersätta olika effekter av traditionell anti-aging- och rynkkirurgi i ansiktet – inklusive ansiktslyft, borttagning av dubbelhaka, ökad fasthet, borttagning av rynkor, uppstramning av huden etc. Den löser fullt ut problemet med åldrande och slapphet i ansiktet och på kroppen och återskapar konturer för att återuppliva ungdomen! Jämfört med tidigare enkellinjär teknik är effekterna mer varaktiga.

Liposonic

Liposonic är ett lokalt fettupplösande instrument som används mot fettansamling på midja, mage, rygg, händer, ben och skinkor. Den är annorlunda jämfört med traditionella metoder för viktminskning och är mer inriktad på icke-invasiv fettreducering och ger en säkrare lösning än traditionell fettsugning.

Vaginal fasthet

Vaginal fasthet är ett mer verksamt och högkvalitativt anti-aging- och uppstramningsinstrument som kan ersätta underlivslasern. Det är en omfattande behandling som syftar till att lösa problemen med kvinnlig vaginal vävnadsbristning, skador, torrhet och förslappning.

Fördelar med nya Dermaha 4D HIFU Ultra

 • Fem maskiner i en
 • Flera populära behandlingsområden för ansikte och kropp
 • Låg kostnad
 • Enkelt sätt att utveckla din verksamhet inom skönhet
 • Passar hon/han och hen
 • Inga kirurgiska eller invasiva ingrepp
 • Nöjda kunder
 • Ingen eller mycket liten återhämtning krävs efter behandling

Så här fungerar det

Vårt erbjudande

Du köper Dermaha 4D HIFU Ultra maskinen till ett otroligt förmånligt specialpris genom oss på Zfill/ Beautyprofession AB. Vi kan erbjuda marknadens bästa priser på denna typ av produkt tack vare vår långa erfarenhet och kunskap i branschen. Vi har ett utvecklat kontaktnät med leverantörer. Ska du satsa på 4D HIFU Ultra så ska du välja en leverantör som har lång erfarenhet och kunskap och som kan ge dig support i starten. Genom oss får du all utbildning, material och stöd du behöver för att du snabbt ska kunna komma igång och behandla dina kunder på din egen klinik med Dermaha 4D HIFU Ultra.

Bra att veta

Dermaha 4D HIFU Ultra är CE-märkt och ISO-certifierad. Maskinen uppfyller således alla krav som ställs i Sverige på behandlingar av denna typ. Efter utbildningen genom oss så behöver du således inte fler certifieringar eller utbildningar.

Det är ju naturligtvis bra och lämpligt om du redan är etablerad eller är på väg att etablera dig inom branschen och har kunskaper om vad dina kunder efterfrågar och kan ge rådgivning kring detta. Om du har konkreta planer på att utveckla din verksamhet gentemot dina kunder, kan du nämligen snabbt komma igång och tjäna pengar på din investering i DERMAHA 4D HIFU Ultra maskinen.

Hur ska jag göra för att komma igång?

Du köper maskinen och utbildningen genom oss, du kan betala allt på en gång genom faktura eller genom ett räntefritt finansieringslån genom vår samarbetspartner Medical Finance!

  Jag vill veta mer om Dermaha 4D HIFU Ultra

  Observera att fält markerade med en stjärna * är obligatoriska.  Jag går med på att ni får mina kontaktuppgifter för att jag ska kunna få mer information om Dermaha 4D HIFU Ultra.
  Jag förstår

  NYHET! Dermaha 4D HIFU Ultra

  • Radarformning 
4D med multirad
  • Liposonic
  • Vaginalfasthet
  • 
Detektering

  Ingår vid köp av maskinen

  • Utbildning
  • Manual och instruktioner
  • Vi hjälper dig med råd och tips, support och service
  • Möjlighet att låna och utföra behandlingar på vår klinik i Stockholm
  • Hitta samarbetspartners
  • Möjlighet till finansiering genom Medical Finance
  Har du frågor?

  Du är välkommen att ställa frågor för att få klarhet i ditt beslut om att köpa utrustning och kurser hos oss. Ring gärna och tala med oss på 08 – 30 13 17

  Alternativt kan du mejla oss på info@beautyprofession.se.

   Jag vill veta mer om Dermaha 4D HIFU Ultra

   Observera att fält markerade med en stjärna * är obligatoriska.   Jag går med på att ni får mina kontaktuppgifter för att jag ska kunna få mer information om Dermaha 4D HIFU Ultra.
   Jag förstår


   Så här fungerar tekniken i Dermaha 4D HIFU Ultra

   Mer teknisk fördelar med Dermaha 4D HIFU Ultra

   1. Det finns olika behandlingsmunstycken för olika huddjup. Du kan välja olika munstycken som kan användas på olika delar, som till exempel ansikte, hals, mage, armar (gäddhäng), höfter, ben, buk etc.

   2. Radarformningsbehandlingen sker i 360° utan död vinkel, och kan justeras för att träffa 1–9 punkter per sekund. Behandlingen har inga döda vinklar, är snabb, jämnt fördelad och smärtfri.

   3. Radarformningsmaskinen som arbetar genom att stryka och rulla lätt i 360° utan döda vinklar, varvid en koncentrerad energi kan uppnås jämnt på varje del för att få bättre resultat.

   4. 4D och liposonic kan växla mellan snabbt läge och långsamt läge.

   5. 4D kan justeras på valfritt sätt från 1 till 12 linjer, där 12 linjer har 300 punkter, vilket avsevärt förkortar behandlingstiden för att göra att energipunkterna verkar mer enhetligt på huden med bästa effekt.

   6. Energin är kontrollerbar och motsvarande parametrar kan justeras efter huddjupet, så att behandlingen blir säkrare och i högre grad kan garanteras.

   7. Effekten av uppstramning och formning kan ses omedelbart efter behandlingen och den kan samtidigt pågå i minst 18–24 månader, och leda till ett negativt åldrande av huden i upp till ett år.

   8. Fokuserat ultraljud har en viss selektivitet som kan fokusera energi på specifika områden som till exempel fettlager, bindvävslager, dermislager, epidermislager. En exakt behandling skadar inte omgivande vävnader. Energin befinner sig något över epidermis och ytan är icke-invasiv, och säkerhetsprestandan är hög för att säkerställa att kunder förblir smärtfri och bekväm.

   9. Inga sprutor, ingen kirurgi, icke-invasiv och påverkar inte personens ordinarie liv och arbete.

   10. Liposonic använder ett cirkulärt, anpassat kontursystem. Behandlingsmunstycket avger 24 energilinjer på behandlingsområdet. De 24 energilinjerna i ett enda skott har 576 fokuspunkter, vilka precist och fullständigt krossar mängden fett. Fettvävnaden förstörs omedelbart under behandlingen, och kroppens omkrets minskas med 2–6 cm omedelbart efter behandlingen. Efter att fettomsättningen har slutförts inom 8–12 veckor, blir effekten bättre.

   11. På en behandling kan Liposonic permanent förstöra underhudsfettet och direkt minska antalet fettceller. De skadade fettcellerna kommer aldrig att komma tillbaka och klienten kan på lång sikt behålla en slank figur.

   12. Behandlingen av vagina använder en omslutande 360-graders 3D-teknik, som automatiskt styr rotationsvinkeln för att säkerställa många och jämna punkter korrekt med god effekt.

   13. Säker och icke-invasiv: icke-invasiv stimulering av spridningen av djupt kollagen och elastiska fibrer under behandlingen där energin hoppar över slemhinnor och görs till 100 procent utan skada, vilket garanterar kundens komfort och smärtfrihet.

   14. En vecka efter en vaginal behandling kan det ordinarie sexlivet återupptas.

   15. Hög säkerhet: säker och effektiv genom avancerade tekniska godkännanden och kliniska och kliniska prövningar, utan någon inverkan på naturligt resultat.

    

   En kort beskrivning

   4D och radarformning använder munstycken med olika djup för att fokusera korrekt energi på epidermislagret, kollagenlagret och bindvävslagret

   Liposonic använder kroppsmunstycken med olika djup som omvandlas till en värmeenergi på 65–70 grader för att bryta ned och lösa upp fettceller genom att fokusera ultraljudet. Det intelligenta positioneringssystemet lokaliserar de berörda fettcellerna, slår sönder och löser upp stora klumpar av fettceller för att minska mängden fett samtidigt som kollagenet stimuleras att dra ihop sig och spridas och snabbt fylla ut de mellanrum som framträder efter att fettet smälts bort.
   aginal fasthet innebär användning av olika djup av terapeutiska munstycken för att fokusera korrekt energi på det vaginala kollagenlagret och bindvävslagret.

   Apparaten använder ultraljud för att skapa en värmeeffekt på 65° ~ 70° för att främja återbildandet av kollagenfibrer och senor i vaginans djupa slemhinna och strama åt bindvävslagrets sammandragning.


    Jag vill veta mer om Dermaha 4D HIFU Ultra

    Observera att fält markerade med en stjärna * är obligatoriska.    Jag går med på att ni får mina kontaktuppgifter för att jag ska kunna få mer information om Dermaha 4D HIFU Ultra.
    Jag förstår