Hyaluron Pen – Utbildning

Utbildning i Hyaluron Pen

Revolution inom skönhet!


För att vara kvalificerad för att delta på en Hyaluron Pen-utbildning bör du ha goda förkunskaper i anatomi. Du ska även helst vara medicinskt legitimerad med en klinik i drift samt en kundkrets inom fillers. Alternativt har du goda ambitioner när det gäller att arbeta med skönhet på professionell nivå.

Hyaluron-pennan är en revolution i den växande skönhetsbranschen och den gör att vi nu kan utföra fillerbehandlingar för ökad volym i läppar, rynkor och linjer med mera helt utan nålar och injektioner.

Skillnaden mellan en hyaluronpenna och injektionsfillers är att man med pennan kan använda maximalt 27mg/g korslänkade fillers som går från epidermis till dermis, medan man med injektioner kan använda en högre koncentration HA (hyaluronsyra) för en djupare penetration.

Hållbarheten beror delvis på den fillertyp som används och delvis på livsstil och andra förutsättningar, men de flesta behandlingar håller mellan 3 och 12 månader.

Pris: 13 888 kr (inkl. moms)

Följande ingår: hyaluronpenna, teorimaterial, certifikat och en filler för kursens praktiska inslag.

Vi erbjuder ett startpaket med upp till 30 procent rabatt för de kursdeltagare som vill köpa fillers i samband med kursen.

BOKA NU

Boka utbildning

PRIS: 13.888kr (inkl. moms)

KURSSTARTER 2020:
21 aug
18 sep
30 okt
13 nov
11 dec

BOKA NU

Följande ingår: Hyaluronpenna, teorimaterial, certifikat och en filler i utbildningssyfte
Max. antal deltagare: 4

TID: 12.00–18.00
Ansökningskrav: legitimerad sjukvårdspersonal, undersköterska och hudterapeut.

+46 (0)8 – 30 13 17 | info@beautyprofession.se

    Intresseanmälan

    Observera att fält markerade med en stjärna * är obligatoriska.
    Jag är intresserad av följande utbildning

    Ny lag och regler från den 1 juli 2021; estetiska kirurgiska ingrepp får endast utföras av de som har bevis om specialistkompetens inom en specialitet som är adekvat för det ingrepp som det gäller. Är du osäker kring din behörighet för att jobba med denna typ av behandlingar kan du få mer information via Socialstyrelsen.
    Jag förstår