Utbildning i Hyaluron pen

En revolution inom skönhet

För att vara kvalificerad för att delta på en Hyaluron Pen-utbildning bör du ha goda förkunskaper i anatomi. Du ska även helst vara medicinskt legitimerad med en klinik i drift samt en kundkrets inom fillers. Alternativt har du goda ambitioner när det gäller att arbeta med skönhet på professionell nivå.

Hyaluron-pennan är en revolution i den växande skönhetsbranschen och den gör att vi nu kan utföra fillerbehandlingar för ökad volym i läppar, rynkor och linjer med mera helt utan nålar och injektioner.

Skillnaden mellan en hyaluronpenna och injektionsfillers är att man med pennan kan använda maximalt 27mg/g korslänkade fillers som går från epidermis till dermis, medan man med injektioner kan använda en högre koncentration HA (hyaluronsyra) för en djupare penetration.

Hållbarheten beror delvis på den fillertyp som används och delvis på livsstil och andra förutsättningar, men de flesta behandlingar håller mellan 3 och 12 månader.

Pris: 13 888 kr (inkl. moms)

Följande ingår: hyaluronpenna, teorimaterial, certifikat och en filler för kursens praktiska inslag.
Vi erbjuder ett startpaket med upp till 30 procent rabatt för de kursdeltagare som vill köpa fillers i samband med kursen.

ANMÄL DIG NU

Pris: 13 888 kr (inkl. moms)

KURSER 2021:

05 mars
16 april
28 maj
03 september
01 oktober
05 november
03 december

ANMÄL DIG NU

Följande ingår: Hyaluronpenna, teorimaterial, certifikat och en filler i utbildningssyfte

Max. antal deltagare: 4

TID: 12.00–18.00

Ansökningskrav: legitimerad sjukvårdspersonal, undersköterska och hudterapeut.

+46 (0)8 – 30 13 17 | info@beautyprofession.se

INTRESSEANMÄLAN