Utbildning i kemisk peeling

Behandling med kemisk peeling ger huden ett naturligt, snabbt och effektivt resultat och är lösningen på många hudproblem. Behöver du hjälp med att välja rätt kemisk peeling åt dina kunder? Då är kursen på Beauty Profession Anti Ageing Sweden AB rätt val!

Bli certifierad för att behandla:
Åldrande hud, bristningar, ärr, melasma, akne, brännskador och stora porer.

Kursdeltagarna kommer att se synbara resultat redan efter första behandlingen. Eftersom hudens ytliga skikt ofta skadas av sol, rökning och andra fria radikaler är detta en kraftfull antioxidantbehandling som dämpar fria radikaler och hjälper till att förebygga pigmentering. Det är också utmärkt för behandling av både tonårs- och vuxenakne. På grund av att produkten är skonsam kan den användas för patienter som lider av atopisk dermatit, rosacea för alla hudfärger och hudtyper. Målet med kemisk peeling är att få huden ungdomligare och friskare än den var innan.

Kemisk peeling behandlar och reducerar:
• Akne och akneärr
• Operationsärr
• Brännskador
• Stora porer
• Rynkor
• Ålders- och pigmentfläckar
• Tar bort permanent makeup

Det är även en bra behandling av nacke och dekolletage och kan användas på armar, ben och rygg.
Till skillnad från många andra kemiska peelingprodukter behövs ingen förbehandling eller speciella försiktighetsåtgärder innan denna kemiska peeling används.

Denna kurs ges på fredagar (kl. 12–18) och innehåller både teori och praktik

Pris: 11 500 kr (inkl. moms). Efter avslutad kurs erhåller samtliga deltagare ett diplom som certifierar deltagarens kompetens inom peeling. För att gå utbildningen krävs att kursdeltagaren är legitimerad sjukvårdspersonal, undersköterska eller hudterapeut.

ANMÄL DIG NU

Mer om Kemisk Peeling

Mer om kemisk peeling

Efterfrågan på kemisk peeling har ökat lavinartat de senaste åren. Denna kurs täcker den praktiska och vetenskapliga bakgrunden samt ger grunden till medicinskt certifierade peelingbehandlingar som skiljer sig från kosmetiska behandlingar. På kursen går vi igenom många olika kemiska peeling som till exempel alfahydroxisyror (AHA-syror), triklorättiksyra, salicylsyra, resorcin och fenoler. Du lär dig kontraindikationer, försiktighetsåtgärder och allmän riskinformation.

Indikationer: Åldrande hud, bristningar, ärr, olika typer av melasma, akne, postinflammation och hyperpigmentering. För bättre effekt får du även lära dig om tilläggsmetoder som microneedling. Kursen baseras på kemist Gunnar Genhedens djupgående kunskap och forskning inom kemisk peeling.

Kursledare: Suzanna Adamsdotter som har 35 års erfarenhet av medicinsk hudvård.
Kurs: Live-demonstration på modeller. Kursen ger djup produktkunskap och baseras på vetenskapen bakom kemisk peeling och effekterna på huden. Här ingår insikter om hur olika peelingprodukter penetrerar och exfolierar huden på olika djup.

Denna kurs lär ut peeling av ansiktet

ANMÄL DIG NU

PRIS: 11 500 kr (inkl. moms)

KURSER 2021:

18 mars
22 april
20 maj
09 september
21 oktober
18 november
10 december

BOKA NU

ANSÖKSKRITERIER: Legitimerad sjukvårdspersonal, undersköterska och hudterapeut.

Följande ingår: kemisk peeling för 50 behandlingar plus försäljningsprodukter till kund (totalt värde på 24 500 kr)
Maximalt antal deltagare: 4
TID: kl. 12.00–18.00

BOKA NU

+46 (0)8 – 30 13 17 | info@beautyprofession.se

    Intresseanmälan

    Observera att fält markerade med en stjärna * är obligatoriska.
    Jag är intresserad av följande utbildning

    Ny lag och regler från den 1 juli 2021; estetiska kirurgiska ingrepp får endast utföras av de som har bevis om specialistkompetens inom en specialitet som är adekvat för det ingrepp som det gäller. Är du osäker kring din behörighet för att jobba med denna typ av behandlingar kan du få mer information via Socialstyrelsen.
    Jag förstår