Utbildning i permanent makeup

Välj marknadens mest framgångsrika kurs i permanent makeup och förbättra dina utsikter att lyckas i branschen.

Permanent makeup bygger på att addera färgpigment i huden. Resultatet är långvarigt och därför kallas det inte för ”smink”. Varje ansikte har en svag punkt. Det kan handla om ojämna ögonbryn, ojämnt dimensionerade ögon eller läppar med en asymmetrisk kontur. Det är här som permanent makeup/mikropigmentering erbjuder den mest naturliga lösningen med absolut enastående resultat.

På denna utbildning lär du dig allt som behövs för att kunna genomföra egna behandlingar inom permanent makeup. Utrustningen är godkänd av medicintekniska myndigheter i Sverige och säljs bland annat till regionerna (f.d. landstingen). De företag som vi gör inköpen från är välrenommerade och all utrustning är CE-märkt och ISO-certifierad. Färgerna som används är medicintekniskt godkända i Sverige för mikropigmentering vid kosmetiskt och medicinskt bruk.

Suzanna Adamsdotter, kursens ledare, har 34 års erfarenhet av branschen med en gedigen erfarenhet inom mikropigmentering. Hon är bland annat flerfaldig svensk mästarinna i estetisk makeup samt silvermedaljör på internationell nivå.

Om du bokar in denna utbildning har du gjort ett bra val. Allt följer skolboken och samtidigt går kursledningen i god för att utrustning och kursledare håller högsta möjliga kvalitet. Kursen är etertraktad och samarbetet med regionen (f.d. landstinget) borgar för att den är tillförlitlig och en av marknadens bästa.


För dig som redan är igång med permanent makeup och mikropigmentering erbjuder vi dessutom utrustning, färger och nålar till förmånliga priser. Kontakta oss för mer information om detta.Kursdatum

Kontakta oss på info@beautyprofession.se för önskat kursdatum.
.

Kursinformation

Beautyprofession Sweden AB
Tegnergatan 9
111 40 Stockholm
08-30 13 17
070 869 33 01

Permanent Makeup UtbildningHeltäckande Utbildning

En komplett utbildning avser bryn med olika nålar, shading, ”Hair by Hair”, eyeliner, ögonskugga, läpplinje-shading, färgsättning av hela läppar, ärr, vitiligo, brännskador samt vårtgårdar (areola-rekonstruktioner).

Pris: 28 500 kr (inkl. moms)
  • Finansiering erbjuds via Medical Finance

Anmäl intresse

Fyll i formuläret nedan kontaktas du för information om lediga kursdatum.

    Kursdatum